Share

Extension & Alterations – St. Bridgets Ave.


A beautiful replacement extension, giving life back to an existing property

Extension and alterations made to the rear of a dwelling in Plymouth. Replacing an existing lean-to conservatory/utility. The clients wished to maximise their views out into the garden, as well as create a more open and contemporary kitchen/living/dining area. We proposed a large 4m+ wide sliding/folding aluminium door opening out onto the patio and garden. The sloping soffit to the ceiling allows a light and airy space in the dining area, whilst the three pivoting velux rooflights allow a good amount of natural daylight into the room. The bespoke kitchen was designed by specialists.

The utility facilities were relocated to new side extension [not pictured] that also incorporated access to the rear garden and downstairs WC facilities.

  • Date :┬áSept 2014
  • Client : Private Clients
  • Status : Completed
  • Location : Plymouth, Devon

Add Comment

Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *